Over myOpel.Wat is myOpel?

MyOpel

 

MyOpel tilt het serviceniveau voor de Opelrijder een niveau hoger. Het maakt service niet alleen makkelijker door de handige functies zoals bijvoorbeeld de Service Reminder en het digitale instructieboekje, maar biedt ook ledenvoordeel met aanbiedingen op maat. 

Voor wie is myOpel?

myOpel is een klantenprogramma voor alle Opelrijders.

Is myOpel gratis?

myOpel is gratis voor iedere Opelrijder die zich aanmeldt.

Hoe haal ik het meeste uit myOpel?

Met myOpel willen we u van relevante en interessante informatie voorzien. Vul uw gegevens en uw chassisnummer zorgvuldig in, selecteer een Opel dealer of Erkend Reparateur en uw account is gebruiksklaar. Als u aangeeft hoe we contact met u kunnen opnemen, blijft u perfect op de hoogte van al het nieuws en ledenvoordeel voor u als myOpel lid.

Waar vind ik de aanbiedingen en services voor myOpel leden?

Uw persoonlijke aanbiedingen en kortingen kunt u vinden onder myOpel ledenvoordeel. Wanneer u het chassisnummer heeft toegevoegd aan uw profiel en garage zijn alle aanbiedingen op u en uw Opel afgestemd.

Waar moet ik zijn voor deze aanbiedingen?

Bij alle Opel dealers en Erkend Reparateurs - zoek er één bij u in de buurt via 'mijn dealer'. Wanneer u al een voorkeursdealer heeft aangegeven is het mogelijk dat er een speciale aanbieding door de betreffende dealer wordt aangeboden aan u als klant en dus niet geldig is bij alle Opel Dealers en Reparateurs. Dit staat uiteraard duidelijk vermeld.

 

Klik hier en login via de website.
Download hier via de Google Playstore
Download hier via de App Store