Frijters Automotive

Carrosserie

Vertrouw op Frijters Automotive voor het herstellen van schade aan uw wagen en het afhandelen van het schadedossier.

MAak een afspraak

Expertise

Ons ervaren team staat u bij voor wat betreft de herstelling en administratieve afhandeling van uw schadedossier. Zij staan steeds voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Op die manier bent u snel en zorgeloos weer mobiel.

Gemoedsrust

Frijters Automotive is Erkend Schadehersteller voor de meeste verzekeringsmaatschappijen.

Het team

U bent bij het onthaal in onze beide vestigingen van harte welkom om uw schadebestek op te laten maken en om meteen een afspraak voor herstelling in te plannen. Onze schade experten behandelen uw schadedossier en uw wagen met de grootste zorg van A tot Z. We stellen hen graag kort even aan u voor:

Lorenzo
Schadebeheer

Lukasz
Medewerker Carrosserie

Steven
Hoofd carrosserie

Catalin
Medewerker Carrosserie

Glenn
Schade aangifte Kapellen

Waarom kiezen voor Frijters Automotive?

Al ruim 30 jaar staat Frijters Automotive garant voor een familiaal karakter, een hartelijke ontvangst, kwaliteit en service. Dankzij onze expertise stellen wij met zorg een compleet dossier samen met voldoende foto’s en een gedetailleerd bestek, met een minimum aan administratie voor u als klant. We regelen immers indien nodig alles rechtstreeks met uw makelaar of verzekeringsmaatschappij. Tijdens de herstelling heeft u de mogelijkheid om een vervangwagen te gebruiken zodat u mobiel blijft. Na de werkzaamheden aan het koetswerk krijgt uw wagen bovendien een grondige wasbeurt alvorens hem aan u te overhandigen.

 

 

Carrosseriediensten

U kunt bij ons terecht voor ieder type schade aan uw wagen. We geven u graag een overzicht waarvoor u bij ons terecht kunt.

Schade? Hier enkele handige tips!