Frijters Automotive

Verlengde Garantie en onderhoudscontracten

Rijd jarenlang met volle gemoedsrust en een wagen in topvorm rond dankzij de garantieverlenging en servicecontracten van onze Stellantis merken.

Verlengde garantie en pechverhelping

Standaard voorziet de constructeur voor elke nieuwe wagen een wettelijke garantie van 2 jaar (te tellen vanaf datum eerste inschrijving), ongeacht het gereden aantal kilometers en mits het voorgeschreven onderhoud steeds werd uitgevoerd in een erkende werkplaats van de merken.

Constructeur Stellantis biedt haar klanten echter een verlenging aan van deze fabrieksgarantie, tegen interessante prijzen. U kunt uw Opel, DS, Fiat, Abarth of Jeep op deze manier laten genieten van fabrieksgarantie op wisselstukken (exclusief slijtage onderdelen en vloeistoffen) en werkuren tot wanneer de wagen zijn 8ste verjaardag viert, of de kaap van 200.000km heeft bereikt. Als dat geen zorgeloze manier van rijden is!* Bovendien geniet u tijdens de looptijd van de verlengde garantie van uitgebreide pechbijstand in binnen- en buitenland, mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een panne.

*De wagen mag voor het activeren van de garantieverlenging nog geen 2 jaar oud zijn.

Maak een afspraak

Onderhoudscontracten

U heeft dankzij het aanbod van de servicecontracten van Stellantis ook de mogelijkheid om ook uw toekomstige periodieke onderhoudsbeurten, voorgeschreven door de constructeur, in uw budget te voorzien bij de aankoop van uw wagen.*

Gekoppeld met de garantieverlenging kunt u immers opteren om uw onderhoud, desgewenst inclusief slijtageonderdelen, mee op te nemen in een servicecontract, waarbij u niet alleen een perfect beeld heeft van alle kosten tijdens de levensduur van de wagen, u bevriest bovendien de prijzen voor uw onderhoud voor de looptijd van het servicecontract. Een argument dat gezien de huidige trend van algemene prijsstijgingen zeker kan tellen!

*Voor het activeren van een servicecontract dient dit te gebeuren voordat de wagen zijn eerste verjaardag viert.

Deze servicecontracten zijn mee op te nemen in de financiering van de wagen, zodat u voor een budgetvriendelijk maandelijks bedrag zorgeloos de weg op kunt.

Verkoopt u de wagen vooraleer het servicecontract is afgelopen? Dan biedt dit een absolute meerwaarde voor de volgende eigenaar, want deze formule gaat mee met de wagen. Uw voordeel?  Een hogere overnamewaarde!

maak een afspraak